Известие

Collapse
No announcement yet.

Кафеджиев или Аутоплюс??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кафеджиев или Аутоплюс??

Въпрос към колегите от Бургас!!!

Кой от двата сервиза е по-надежден за обслужване на Алфа 147 - Кафеджиев или Аутоплюс??

В кафеджиев стринта ми поскаха 350лв за смяна на масло и филтри, малко множко ми се видя!?!?

Ако имате други предложения моля пишете!
    Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Какво точно искаш да правип по колата???

Ако е само масло и филтри, то повечето сервизи би трябвало да се спряват без проблем.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Това да не е цена с някоя друга ролка ,ремък !?!
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

не съм ходил в Кафеджиев, но съм чувал не много добри отзиви, имаше някой колега от Бургас който беше доволен от Аутоплюс, беше сменял някакви консумативи и цените им бяха добри
        тел. на н-к сервиза е 0886 618214 - Иван Кокаланов

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          Това да не е цена с някоя друга ролка ,ремък !?!
          ха ха за ролките + ремъци допълнително 400лв с труда!!! представяш ли си!!!

вече си смених маслото и филтрите за 150лв, утре отивам за ремъци и ролки 70лв труд+190лв за частите (ангренажен ремък, пистов и 2 ролки)!!

ще се замислям вече за кафеджиев!!

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
            ха ха за ролките + ремъци допълнително 400лв с труда!!! представяш ли си!!!

вече си смених маслото и филтрите за 150лв, утре отивам за ремъци и ролки 70лв труд+190лв за частите (ангренажен ремък, пистов и 2 ролки)!!

ще се замислям вече за кафеджиев!!
            Провери дали имат лапи за зацепване на ремъка, да не търсиш после сервиз да ти презацепят ремъка.
            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Пич, бегай като попарен от Кафеджиев Лятото тия дебили не можаха да разберат с лаптопа, че ми е изгорял датчика на коляновия вал, и в резултат си скъсах нервите 10 дена на морето, и чак навръщане като вече не успях да запаля в жегата в 3 следобед и ме довлякоха на буксир до въпросният сервиз, същият "майстор" каза с разбирачески тон "Пич, някой датчик ще да ти е заминал..." После го смениха за 20 минути, ама нервите които скъсах заради тяхната некадърност никой не може да ми смени
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Въпрос към колегите от Бургас!!!

Кой от двата сервиза е по-надежден за обслужване на Алфа 147 - Кафеджиев или Аутоплюс??

В кафеджиев стринта ми поскаха 350лв за смяна на масло и филтри, малко множко ми се видя!?!?

Ако имате други предложения моля пишете!
                Масло селения 20К 5л -по малко от 100 лв
                филтър маслен 10-14 лв
                Филтър въздушен 20-30лв
                Филтрър купе 20-30лв
                Масло скорости - 2л по 15-20 лв/л
                Е няма такава сума за труд .
                Отиди в който и да е сервиз ще ти свършат работа за не повече от 250лв
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Айде да не бъркаме цените в кварталния магазин за тези от официален сервиз...
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                    Айде да не бъркаме цените в кварталния магазин за тези от официален сервиз...

а освен цените друга разлика има ли?

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
                      Провери дали имат лапи за зацепване на ремъка, да не търсиш после сервиз да ти презацепят ремъка.

тези лапи разбрах че се позлват само ако се разглобяват всички ролки и се отваря двигателя! така ли е?

Comment

тези лапи разбрах че се позлват само ако се разглобяват всички ролки и се отваря двигателя! така ли е?
                        При смяна на ангренажен ремък. Както и при ремонт на вариатора който ти препоръчвам да направиш при смяна на ремъка. Ремонтния комплект е 12 лв.

Comment

късно е вече!!! сутринта я взех от майстора със сменен ангренаж, пистов и ролки! дано да го е направил както трябва, но той има две 164-ки и все италинански коли прави, предполагам че е наясно.

а за какво точно се ремонтира този вариатор!

Comment

късно е вече!!! сутринта я взех от майстора със сменен ангренаж, пистов и ролки! дано да го е направил както трябва, но той има две 164-ки и все италинански коли прави, предполагам че е наясно.

а за какво точно се ремонтира този вариатор!
                            Не е кой знае какъв проблем. Просто двигателя ще трака малко като дизел.

Comment

хм ясно! много благодаря за съвета! ще го помисля, тъй като сега ми предстои термостат може би!

Comment

Working...
                              X